Camper op maat

Wanneer u naar eigen inzicht een buscamper wilt (laten) bouwen dan bent u bij Camperbouw Woerden aan het juiste adres. Wij zoeken voor u een geschikte bestelbus. Wanneer we deze gevonden hebben –  en u bent hier tevreden over – dan bouwen wij voor u de bestelbus om. Dit doen we op basis van uw wensen. U bepaalt welk type dak, type keuken, vloer, slaap/zitbank, stoffering, kleurstelling en opties die u hierbij wilt.

Zoekopdracht

Een camperbus op maat begint bij het vinden van een geschikte bestelbus. Wellicht heeft u zelf al een geschikte bestelbus en kan deze stap over geslagen worden.
Wanneer wij voor u op zoek gaan naar een geschikte bestelbus, zijn de volgende vragen van belang: Waar wilt u uw camper voor gebruiken? Gaat u enkel naar zonnige oorden of wilt u ook naar het noorden van Europa trekken. Welke voorzieningen wilt u allemaal? Ook belangrijk: gaat u de camper enkel voor vakanties en weekenden weg gebruiken of gebruikt u de camper straks ook als uw privé-wagen?

Op basis van uw verwachtingen en wensen gaan wij op zoek naar een geschikte bestelbus. Voorafgaande aan de zoektocht kunnen wij u een indicatie geven van de verwachte aanschafprijs. Hierbij maken wij een uiteenzetting van de kale aanschafprijs, kosten rijklaar maken en BPM afdracht .

Indien wij naar uw tevredenheid een bestelbus gevonden hebben, dan wordt deze aangeschaft en gaan we over tot de ombouw.

Ombouw bestelbus

Net als bij het type bestelbus zijn er veel mogelijkheden bij het ombouwen van de bestelbus tot camper.
Speciaal voor een totaalombouw bieden wij de volgende ombouwpakketten:

Wij hebben nog veel meer in- en ombouwmogelijkheden. Klik hier voor alle mogelijkheden die Camperbouw Woerden biedt met specificaties en prijzen.