Over Camperbouw Woerden

Camperbouw Woerden is gestart door Patrick Blijleven. Zijn verhaal:

“Twee jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om totaal iets anders te gaan doen. Tot dan toe had ik altijd gewerkt in de zakelijke dienstverlening. De laatste 15 jaar in verschillende functies waaronder productmanager en business developer bij Eneco.

Leuk en uitdagend werk, maar ik creëerde niet fysiek iets. Ik wilde daarom meer met mijn handen werken. Iets maken dat je in je handen vast kunt houden. Maar wat dan precies?

Al jaren ben ik een actief kampeerder. De laatste jaren trek ik met mijn gezin Europa rond in een buscamper. Ieder keer weer een nieuw avontuur. Destijds was mijn droom al om zelf eens ‘de perfecte’ camper te bouwen.

De link was snel gelegd. Ik ga totaal iets anders doen…. ik ga buscampers bouwen.

Omdat ik zelf een enthousiast camperaar ben, kan ik deze ervaring goed over brengen in de praktijk. Met Camperbouw Woerden bouw ik buscampers om volgens vijf principes:

  • Praktisch
  • Kwalitatief en duurzaam
  • Veilig
  • Esthetisch
  • Budgetverantwoord

Het ombouwen van bestelbussen tot buscampers voer ik uit in mijn werkplaats aan de Houtdijk in Kamerik (gemeente Woerden) een voormalige stal van boerderij Duifhuis van de familie Droogh.”

Praktisch
Regelmatig trek ik er met mijn gezin op uit in onze Volkswagen camper. Hierdoor weet ik wat wel en wat niet handig is in en aan een buscamper. Ik kijk daarom bij een ontwerp kritisch naar indeling, gebruik van materialen en techniek. Alles moet zo praktisch mogelijk zijn zonder daarbij in te boeten op de andere principes waar Camperbouw Woerden voor staat. Zo wordt uw trip of vakantie een zorgeloos avontuur.

Kwalitatief en duurzaam
Ik maak gebruik van kwalitatief goede producten en materialen. Hierdoor is uw camper bestand tegen een stootje en kunt u jarenlang genieten van uw aanwinst. De apparatuur die wordt gebruikt is van gerenomeerde merken zoals Dometic. De keuken is gemaakt van lichtgewicht populieren multiplex dat aan beide kanten is gefineerd met HPL. Hierdoor is de keuken praktisch onverwoestbaar. De vloer is van duurzaam PVC dat zeer krasbestendig is. 

Veilig
Veiligheid is ons belangrijkste principe. U moet er immers zeker van zijn dat uw vakantie avontuur geen onverwacht avontuur wordt. Camperbouw Woerden bouwt campers die voldoen aan de wettelijke eisen. De technische installaties die wij aanbrengen zijn afgestemd met partijen die de producten leveren. Indien wij aanpassingen aan de carrosserie maken, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een slaaphefdak, bent u er zeker van dat dit gebeurt met producten en materialen getest en gekeurd zijn. De 3 persoons slaap/zitbank die wij leveren gebruiken zijn voorzien van driepunt gordels en mogen als zitbank gebruikt worden tijdens de reis. Onze campers worden altijd gekeurd door de RDW.

Esthetisch
Het oog wil ook wat. Naast dat een camper veilig en praktisch moet zijn, wilt u natuurlijk ook een mooie camper rijden. Camperbouw Woerden heeft verschillende typen keukens die ook weer in verschillende designs en kleuren leverbaar zijn. De vloer en bekleding en zijn ook in verschillende designs en kleuren leverbaar.

Budgetverantwoord
Uw avontuur op wielen moet geen financieel avontuur worden. Wij kijken Camperbouw Woerden kijkt bij de selectie van producten en materialen ook goed naar de prijs. Hierdoor kunnen wij u scherpe prijzen bieden. Bovendien maken wij heldere afspraken met u zodat u van te voren weet wat u betaalt.